Avantajele tratamentului cu Terapia Bowen

-In primul rand un mare avantaj este pentru noi romanii ,existenta acestei minunate terapii in Romania.Terapia Bowen datorita ratei mari de succes a ajuns sa fie recunoscuta de sistemul medical din Germania ,Marea Britanie,Australia si este decontata de casele lor de sanatate. Deci sa fim fericiti ca exista si la noi in tara!

-Un avantaj foarte important al terapiei Bowen este ca prin acest tratament nu se introduce nici o substanta straina organismului. Acum, cand organismul nostru este invadat de atatea substante chimice din alimentatie ,medicamente,aer poluat,terapia Bowen dimpotriva este detoxifianta.

-Un avantaj datorat modului de aplicare este acela ca terapia Bowen se aplica delicat cu varful degetelor pe corpul pacientului care poate fi imbracat (cu haine subtiri) si nu in forta ca in alte terapii.

-Avantajul financiar al acestei terapii este evident.Se face doar o sedita la 7 zile,deci 4 pe luna.Pretul unei sedinte fiind de 100 de lei,costul lunar va fi de 400 lei.Un pret foarte mic daca ne gandim cat ar costa o operatie pe coloana.

-Avantajul aplicarii terapiei Bowen la orice varsta nu este nici el de neglijat